• Αναζήτηση

TO EΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ»

Η διοικούσα επιτροπή βόλεϊ του ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 διοργανώνει το επόμενο Σαββατοκύριακο, το 1ο τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης». Σκοπός είναι να τιμηθεί η μνήμη και η προσφορά του Γιάννη, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας.

Η επίσημη έναρξη του τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο ημιτελικών στις 7.30 μ.μ.. Στην τελετή έναρξης θα παρουσιαστούν οι ομάδες που συμμετέχουν και θα λάβει χώρα σύντομη τελετή μνήμης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά, σύμφωνα με την αρχή του τιμωμένου προσώπου για την εθελοντική κατά δύναμη προσφορά, θα υπάρξει στην είσοδο του σταδίου σημείο προσφορών. Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα συμβάλουν στην θέσπιση υποτροφίας στην μνήμη του Γιάννη. Αυτή θα χορηγείται σε έναν δικαιούχο κάθε χρόνο, βάσει ακαδημαϊκών και αθλητικών κριτηρίων και θα ανακοινώνεται στο τουρνουά μνήμης.

Κατά την διάρκεια του διήμερου τουρνουά, οι φίλαθλοι της πόλης θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες ελευθέρας εισόδου της ομάδας μας, για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Το πρόγραμμα των αγώνων εμφανίζεται στην επισυναπτόμενη αφίσα.

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων