• Αναζήτηση

Mε σκόρερ τον Άγγελο Γιαννή με απευθείας φάουλ, ο Πανιώνιος 2-0 τον Ολυμπιακό

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα Νέων Κ20 του Πανιωνίου, καθώς επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Γλυφάδας, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Το συγκρότημα του Δημήτρη Κοροπούλη, ήταν μια ομάδα γροθιά, ήταν στημένη πολύ έξυπνα, αναζητούσε τη νίκη, αλλά ταυτόχρονα είχε άριστη αμυντική λειτουργία.

Ο Ολυμπιακός ήταν γενικά ασύνδετος, αλλά είχε δοκάρι στο 32’ με τον Λάμπρου και στο 43’ την κεφαλιά πάλι του Λάμπρου την έβγαλε με όμορφη απόκρουση ο Αστράς.

Ωστόσο στο 45’ μετά από λάθος του στόπερ του Ολυμπιακού, ο Τσιλίκης εκμεταλλεύτηκε τη φάση, τσίμπησε τη μπάλα στην περιοχή και ο Αγγελόπουλος τον ανέτρεψε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο εξπέρ του είδους Κωνσταντίνος Μπέτσας, ο οποίος έβαλε το πρώτο του τέρμα απέναντι στην παλιά του ομάδα, γράφοντας το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση, μη απειλώντας ωστόσο ουσιαστικά την εστία του Αστρά. Η μόνη φάση που απείλησαν ήταν στο 48’ όταν το σουτ του Κηπουρού πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι καθάρισαν τη νίκη στο 64’ όταν ο Άγγελος Γιαννής με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρείς πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν με την ομάδα του Πανιωνίου. Αυτοί ήταν οι Μπέτσας, Τσιλίκης και Τσιντώνης και οι οποίοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση.

Βούζας: «Ήταν μια ντροπιαστική ήττα για την ομάδα μας»

Ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: «Ήταν μια ντροπιαστική ήττα για την ομάδα μας. Για μια ομάδα που έχει πετύχει τόσα και έχει τα πάντα στη διάθεση της. Σήμερα πολλοί παίκτες μας δεν ήταν σε καλή ημέρα. Κάθε ήττα μας πειράζει διπλά γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και ατομικά και ομαδικά. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα όπου περιμένω ένα άλλο πρόσωπο από τους παίκτες μου».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Τσερεγκώφ, Μπέτσας, Γιαννής, Μίκο, Αρσενίδης, Οικονομίδης, Καραχάννας, Τσιλίκης (72’ Ζώτος), Σουσώνης (80’ Αγγελής), Τσιντώνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης (66’ Χονδρουδάκης), Ξενιτίδης, Πέιος (59’ Κιρτζιαλίδης), Κωστανάσιος, Νεοφυτίδης (46’ Κηπουρός) , Βάρκας, Βρουσάι.

Πηγή: football – academies.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων