• Αναζήτηση

Έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών | Φριχτή δολοφονία νεαρής γυναίκας!


Το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς και προσωπικά κίνητρα είναι τα ισχυρότερα σενάρια που εξετάζουν μέχρι στιγμής οι Αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να διαπιστωθεί ποιος είναι ο δράστης και ποιοι οι λόγοι της φριχτής δολοφονίας που διαπράχθηκε αργά χθες το απόγευμα μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια, στην συμβολή των οδών Ηρακλείου και Τραλλέων.

Η άτυχη κοπέλα είχε πάει στο Νεκροταφείο όπως συνήθιζε για να αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο ενός φίλου της που είχε χάσει τον περασμένο Μάιο την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα.

Πρώτος την είδε ένας συγγενής θανόντος σε διπλανό μνήμα και φώναξε τον ιερέα ο οποίος αναγνώρισε την κοπέλα, ήξερε σε ποιο μνήμα πήγαινε και προσκυνούσε και κάλεσε τον πατέρα του νεκρού φίλου της κοπέλας και τις Αρχές. Έτσι έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε 15 μέτρα από το μνήμα του φίλου της μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ η τσάντα της, αν είχε τσάντα μαζί της με τα χρήματα και τα προσωπικά της αντικείμενα, έλειπε…

Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε έντονη εικόνα προηγηθείσας πάλης.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, ενώ το θύμα φέρει τουλάχιστον 4 τραύματα από μαχαίρι σε πλάτη, θώρακα, ακόμα και στο πρόσωπο. Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων